Konfigurer Brother-maskinen med USB-kabeltilkobling (Mac)

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Bruk eksternt oppsett til å konfigurere Brother-maskinen med USB-kabeltilkobling.

For å bruke eksternt oppsett, gå til modellens Nedlastinger-side på Brother Solutions Center på support.brother.com og last ned eksternt oppsett Verktøy.

image
  • Hvis Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) er satt til På, kan du ikke bruke Fjernoppsett.
  • Eksternt oppsett for Mac støtter kun USB-tilkoblinger.

1. Finder-menylinjen klikker du på >Programmer>Brother, og deretter dobbeltklikker du på ikonet for eksternt oppsett.
    Eksternt oppsettprogram-skjermen vises.
    image
  2. Konfigurer innstillingene som nødvendig.
    Eksporter
    Klikk for å lagre de gjeldende konfigurasjonsinnstillingene i en fil.
    image
    Klikk Eksporter for å lagre adresseboken eller alle innstillinger for maskinen.
    Importer
    Klikk for å importere en fil og lese dens innstillinger.
    Skriv ut
    Klikk for å skrive ut de valgte elementene på maskinen. Du kan ikke skrive ut dataene før de er lastet opp til maskinen. Klikk på Legg til for å laste opp den nye dataen til maskinen og klikk deretter på Skriv ut.
    OK
    Klikk for å starte opplasting av data til maskinen og avslutter deretter Eksternt oppsettprogram. Dersom en feilmelding vises, angir du riktig data på nytt og klikker deretter på OK.
    Avbryt
    Klikk for å avslutte Eksternt oppsettprogram uten å laste opp data til maskinen.
    Legg til
    Klikk for å laste opp data til maskinen uten å avslutte Eksternt oppsettprogrammet.
  3. Når du er ferdig, klikker du på OK.