Hjem > Feilsøking > Problemer med Google Cloud Print

Problemer med Google Cloud Print

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Problem

Forslag

Min Brother-maskin vises ikke i skriverlisten.

Kontroller at maskinen er slått på.

Bekreft at Google Cloud Print™ er aktivert.

Bekreft at maskinen er registrert hos Google Cloud Print™. Hvis den ikke er registrert, prøver du å registrere den på nytt.

Jeg kan ikke skrive ut.

Kontroller at maskinen er slått på.

Bekreft nettverksinnstillingene. imageimage Beslektet informasjon

Enkelte filer kan ikke skrives ut, eller de skrives ikke ut nøyaktig som de vises.

Jeg kan ikke registrere Brother-maskinen hos Google Cloud Print™.

Kontroller at maskinen er koblet til et nettverk med Internett-tilgang.

Bekreft at det er angitt riktig dato og klokkeslett på maskinen.

Det vises ingen bekreftelsesmelding på Brother-maskinen når jeg prøver å registrere den hos Google Cloud Print™, selv ikke når jeg gjentar registreringen.

Kontroller at Brother-maskinen er ledig når du registrerer den hos Google Cloud Print™.