Hjem > Sikkerhet > Nettverkssikkerhetsfunksjoner > Før du bruker nettverkssikkerhetsfunksjoner

Før du bruker nettverkssikkerhetsfunksjoner

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Brother-maskinen bruker noen av markedets nyeste protokoller for nettverkssikkerhet og kryptering. Disse nettverksfunksjonene kan integreres i den generelle sikkerhetsplanen for nettverket ditt, slik at du kan beskytte dataene dine og forhindre uautorisert tilgang til maskinen.
image

Vi anbefaler at protokollene FTP-server og TFTP deaktiveres. Tilgang til maskinen via disse protokollene er ikke trygt. Men vær oppmerksom på at hvis du deaktiverer FTP-server, så deaktiveres også funksjonen Skann til FTP.