Hjem > Mobile/Web Connect > Google Cloud Print > Oversikt over Google Cloud Print

Oversikt over Google Cloud Print

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Google Cloud Print er en Google-tjeneste der du kan skrive ut på en skriver som er registrert på Google-kontoen din ved hjelp av en nettverkskompatibel enhet (slik som mobiltelefon eller datamaskin), uten at du må installere skriverdriveren på enheten.

Hvis du vil skrive ut fra Android™-apper, må du installere appen Google Cloud Print™ fra Google Play™-butikken.

image
  1. Forespørsel om utskrift
  2. Internett
  3. Google Cloud Print
  4. Utskrift