Hjem > ControlCenter > ControlCenter4 (Windows) > Opprett en egendefinert kategori med ControlCenter4 Avansert modus (Windows)

Opprett en egendefinert kategori med ControlCenter4 Avansert modus (Windows)

Du kan opprette opptil tre egendefinerte kategorier, som hver har opptil fem egendefinerte knapper, med foretrukne innstillinger.

Velg Avansert modus som modusinnstillingen for ControlCenter4.

1. Klikk på image-ikonet (ControlCenter4) i oppgavelinjen og klikk deretter på Åpne.
  2. Klikk på Konfigurasjon-knappen, og velg deretter Opprett egendefinert fane.
    En brukerdefinert kategori er opprettet.
  3. Vil du endre navnet på en brukerdefinert kategori, høyreklikker du på den brukerdefinerte kategorien og velger deretter Gi egendefinert fane nytt navn.
  4. Klikk på Konfigurasjon-knappen, velg Opprett egendefinert knapp og velg deretter knappen som du ønsker å opprette.
    Innstillingsdialogboksen vises.
  5. Skriv inn knappenavnet og endre deretter innstillingene hvis nødvendig. Klikk på OK.
    Innstillingsalternativene varierer avhengig av knappen du velger.
    image
    image
    Du kan endre eller fjerne den opprettede kategorien, knappen eller innstillinger. Klikk på Konfigurasjon-knappen, og følg deretter menyen.