Kjøre Brothers PC-FAX-mottak på datamaskinen din (Windows)

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
image
Vi anbefaler at du krysser av i Start PC-FAX Receive når datamaskinen startes-avmerkingsboksen slik at programvaren kjører automatisk og kan overføre eventuelle fakser automatisk når datamaskinen starter opp.
  1. Gjør ett av følgende:
    • Windows 7

Klikk på image (Start)>Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

Klikk på rullegardinlisten, og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Motta.

• Windows 8 og Windows 10

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Motta.

2. Bekreft meldingen og klikk på Ja.
    PC-FAX Receive-vinduet vises. image(PC-Fax Receive (Klar))-ikonet vises også i datamaskinens oppgavelinje.