Hjem > Faks > Motta en faks > Fjerninnhenting av faks > Videresende fakser eksternt

Videresende fakser eksternt

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Ring Brother-maskinen fra en tonetelefon eller faksmaskin for å videresende innkommende fakser til en annen maskin.
Du må slå på fakslagring for å kunne bruke denne funksjonen.
  1. Ring faksnummeret ditt.
  2. Når maskinen svarer, taster du inn fjerntilgangskoden (tre sifre etterfulgt av *). Hvis du hører én lang pipetone, har du meldinger.
  3. Når du hører to korte pipetoner, trykk på 9 6 2.
  4. Vent på den lange pipetonen, og bruk deretter talltastaturet til å taste inn nummeret til fjernfaksmaskinen faksmeldingene skal sendes til, etterfulgt av ## (opptil 20 sifre).
    image
    Du kan ikke bruke * og # som numre. Trykk derimot på # hvis du vil lage en pause.
  5. Legg på røret når du hører en pipetone fra maskinen. Da ringer maskinen til den andre faksmaskinen, som vil skrive ut faksmeldingene.