Hjem > Kopi > Kopier et dokument

Kopier et dokument

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Sørg for at du har matet inn riktig papirstørrelse i papirmagasinet.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Legg dokumentet med forsiden opp i ADF. (kun tilgjengelig for enkelte modeller)

(Ved kopiering av flere sider, anbefaler vi at ADF brukes.)

image
    • Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglassplaten.
      image
  3. Gjør ett av følgende:
    • For MFC-modeller

Trykk på image (COPY (Kopi)).

Bruk talltastaturet til å angi hvor mange kopier du ønsker.

• For DCP-modeller

Trykk på image eller image for å angi hvor mange kopier du ønsker.

LCD-skjermen viser:

image
  4. Trykk på Start.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Sørg for at du har matet inn riktig papirstørrelse i papirmagasinet.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Legg dokumentet med forsiden opp i ADF.

(Ved kopiering av flere sider, anbefaler vi at ADF brukes.)

image
    • Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglassplaten.
      image
  3. Trykk på image ([Kopi]).
    LCD-skjermen viser:
    image
  4. For å angi antall kopier du ønsker, gjør du ett av følgende:
    • Trykk på [-] eller [+] med LCD-skjermen.
    • Bruk talltastaturet.
    • Trykk på image for å vise talltastaturet på LCD-skjermen, og angi deretter antall kopier. Trykk på [OK].
  5. Trykk på [Start].