Hjem > Introduksjon til Brother-maskinen din > Oversikt over LCD-berøringsskjerm

Oversikt over LCD-berøringsskjerm

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Når et startskjermbilde vises, trykker du på image eller image for å vise de andre startskjermbildene.

Startskjermen viser maskinens status når maskinen er inaktiv. Når dette skjermbildet vises, indikerer det at maskinen er klar for neste kommando.

De tilgjengelige funksjonene vil variere avhengig av modellen din.

image
  1. Dato og klokkeslett

Viser dato og klokkeslett som er innstilt på maskinen.

2. Moduser
    • image [Faks]

Trykk for tilgang til faksmodus.

• image [Kopi]

Trykk for tilgang til kopieringsmodus.

• image [Skann]

Trykk for tilgang til skannemodus.

• image [Sikker utskrift]

Trykk for tilgang til [Sikker utskr.]-alternativet.

• image [Nett]

Trykk for å koble Brother-maskinen til en Internett-tjeneste.

• image [Apper]

Trykk for å koble Brother-maskinen til Brothers Apper-menyen.

3. image Fargetoner

Viser gjenværende tonerlevetid. Trykk for tilgang til [Toner]-menyen.

Når tonerkassetten er nær slutten på levetiden eller har et problem, vises feilikonet image på tonerikonet.

4. image [Innstill.]

Trykk for tilgang til [Innstill.]-menyen.

Hvis Secure Function Lock eller innstillingslås er aktivert, vises et låseikon image på LCD-skjermen. Du må låse opp maskinen for å bruke Innstillinger.

5. image eller image

(Trådløs status for trådløse modeller)

Trykk for å konfigurere trådløse innstillinger.

Hvis du bruker en trådløs tilkobling, viser en fire-nivåindikator på hver av startskjermene aktuell trådløs signalstyrke.

image
    image

Trådløst LAN er deaktivert

6. image [Snarveier]

Trykk for å lage snarveier for handlinger du utfører ofte, som å sende faks, kopiering, skanning og bruke Web Connect.

image
    • Tre snarveisskjermer er tilgjengelige med opptil fire snarveier på hver snarveisskjerm. Totalt 12 snarveier er tilgjengelige.
    • Trykk på image eller image for å vise de andre Snarveier-skjermene.
Lagrede fakser
image

Antall mottatte fakser i minnet vises øverst på skjermen.

Trykk på image, og trykk deretter på [Ja] for å skrive ut faksene.

Advarselsikon
image

Advarselsikonet image vises når det er en feil- eller vedlikeholdsmelding. Trykk på meldingsområdet for å vise meldingen, og trykk deretter på image for å gå tilbake til klarmodus.

MERK
  • Dette produktet bruker skriften til ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD.