Hjem > Faks > Telefontjenester og eksterne enheter > Eksterne apparater og biapparater > Betjening fra eksterne telefoner og biapparater

Betjening fra eksterne telefoner og biapparater

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Dersom du besvarer et faksanrop på et biapparat eller en ekstern telefon, kan du få maskinen til å svare anropet ved å bruke aktiveringskoden for fjerntilgang. Når du taster inn aktiveringskoden for fjerntilgang *51, begynner maskinen å motta faksen.

Hvis maskinen besvarer et taleanrop og ringer med spesielle, doble ringesignaler for at du skal ta over, kan du svare med biapparat ved å trykke på den eksterne deaktiveringskoden#51.

Hvis du besvarer et anrop og ingen er på linjen:

Du må anta at du mottar en manuell faks.

Trykk *51 og vent på pipelyden eller til [Mottar] vises på LCD-skjermen, og legg deretter på.

image

Du kan også bruke faksdeteksjonsfunksjonen til å få maskinen til å besvare anropet automatisk.