Hjem > Skann > Skanne med skanneknappen på Brother-maskinen > Webtjenester for skanning på nettverket ditt (Windows 7, Windows 8 og Windows 10) > Skanne med webtjenester fra Brother-maskinen (Windows 7, Windows 8 og Windows 10)

Skanne med webtjenester fra Brother-maskinen (Windows 7, Windows 8 og Windows 10)

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Hvis du har installert driveren for skanning via webtjenester, kan du få tilgang til webtjenesters skannemeny på Brother-maskinens LCD.
Enkelte tegn i meldingene som vises på LCD-en kan bli erstattet med mellomrom hvis det er forskjellige språkinnstillinger i operativsystemet og Brother-maskinen.

DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image (SCAN (Skann)).
  3. Trykk på image eller image for å vise [Nettjeneste]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å velge type skanning du ønsker og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å velge måldatamaskinen du vil sende skannen, og trykk deretter på OK.
  6. Trykk på Start.
    Maskinen starter skanningen.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på [Skann]>[WS-Scan].
  3. Trykk på image eller image for å vise skannealternativene og trykk deretter på type skanning.
  4. Trykk på image eller image for å vise navnet på datamaskinen hvor du vil sende data, og trykk deretter på navnet til datamaskinen.
  5. Trykk på [Start].
    Maskinen starter skanningen.