Hjem > Feilsøking > Utskriftsproblemer

Utskriftsproblemer

Problemer Forslag

Ingen utskrift

Sjekk at maskinen ikke er avslått.

Hvis maskinen er avslått, trykk image på kontrollpanelet, og send deretter utskriftsdata på nytt.

Kontroller at korrekt skriverdriver er installert og valgt.

Sjekk for å se om Status Monitor eller maskinens kontrollpanel viser en feilstatus.

Sjekk at maskinen er online:

• Windows 7 og Windows Server 2008 R2

Klikk på image (Start) >Enheter og skrivere . Høyreklikk Brother XXX-XXXX og klikk Se hva som skrives ut. Klikk på Skriver på menylinjen. Kontroller at det ikke er merket av for Bruk skriver frakoblet.

• Windows Server 2008

Klikk på image (Start) >Kontrollpanel > Maskinvare og lyd > Skrivere. Høyreklikk Brother XXX-XXXX. Sørg for at Bruk skriver frakoblet ikke er oppført. Hvis den står på listen, klikker du på dette alternativet for å stille inn driveren på nettet.

• Windows 8 og Windows Server 2012

Flytt musen til nedre høyre hjørne på skrivebordet. Klikk på Innstillinger > Kontrollpanel når menylinjen vises. I Maskinvare og lyd-gruppen, klikk på Vis enheter og skrivere. Høyreklikk Brother XXX-XXXX. Klikk på Se hva som skrives ut. Hvis skriverdriveralternativene vises, skal du velge skriverdriveren. Klikk Skriver i menylinjen og sørg for at Bruk skriver frakoblet ikke er valgt.

• Windows 10 og Windows Server 2016

Klikk på image > Windows Systemverktøy > Kontrollpanel. I Maskinvare og lyd-gruppen, klikk på Vis enheter og skrivere. Høyreklikk Brother XXX-XXXX. Klikk på Se hva som skrives ut. Hvis skriverdriveralternativene vises, skal du velge skriverdriveren. Klikk Skriver i menylinjen og sørg for at Bruk skriver frakoblet ikke er valgt.

• Windows Server 2012 R2

Klikk på KontrollpanelStart skjermen. I Maskinvare-gruppen, klikk på Vis enheter og skrivere. Høyreklikk Brother XXX-XXXX. Klikk på Se hva som skrives ut. Hvis skriverdriveralternativene vises, skal du velge skriverdriveren. Klikk Skriver i menylinjen og sørg for at Bruk skriver frakoblet ikke er valgt.

• Mac

Klikk på Systemvalg-menyen, og velg deretter alternativet Skrivere og skannere. Når maskinen er frakoblet, sletter du det ved å bruke image-knappen, og legger det deretter til ved å bruke image-knappen.

Maskinen skriver ikke ut eller har stanset utskrift.

Maskinen avbryter utskriftsjobben og fjerner den fra maskinens minne. Utskriften kan være ufullstendig. Send utskriftsdataene på nytt.

imageimage Beslektet informasjon:Avbryte en utskriftsjobb

Toppteksten eller bunnteksten vises når et dokumentet vises på skjermen, men ikke når de skrives ut.

Det er et område øverst og nederst på siden som det ikke kan skrives ut på. Juster margene på toppen og bunnen av dokumentet.

Maskinen skriver ut uventet eller utskriften er uforståelig.

Maskinen avbryter utskriftsjobben og fjerner den fra maskinens minne. Utskriften kan være ufullstendig. Send utskriftsdataene på nytt.

imageimage Beslektet informasjon:Avbryte en utskriftsjobb

Sjekk innstillingene i programmet for å sørge for at de er konfigurert til å fungere med maskinen.

Bekreft at Brother-skriverdriveren er valgt i applikasjonens utskriftsvindu.

Maskinen skriver først ut et par sider riktig, men deretter mangler det tekst på noen av sidene.

Sjekk innstillingene i programmet for å sørge for at de er konfigurert til å fungere med maskinen.

Maskinen din mottar ikke alle data som sendes fra datamaskinen. Kontroller at grensesnittkabelen er riktig tilkoblet.

Maskinen skriver ikke ut på begge sider av papiret selv om skriverdriverinnstillingen er 2-sidig og maskinen støtter automatisk 2-sidig utskrift.

Kontroller papirstørrelseinnstillingen i skriverdriveren. Du må velge A4-papir som er 60 til 105 g/m2.

Utskriftshastigheten er for treg.

Prøv å endre innstillingen for skriverdriveren. Den høyeste oppløsningen trenger mer tid for databehandling, sending og utskrift.

Hvis du har aktivert stillemodus, må du deaktivere stillemodusen i skriverdriveren eller via maskinens menyinnstilling.

Maskinen mater ikke inn papir.

Hvis det er papir i papirskuffen, kontrollerer du at det ligger rett. Glatt ut papiret hvis det er krøllete. Noen ganger er det nyttig å fjerne papiret, snu papirstabelen og legge den tilbake i papirskuffen.

Reduser mengde papir i papirmagasinet, og prøv deretter igjen.

(For modeller med manuell mateåpning) Sørg for at Manuell ikke er valgt for Papirkilde i skriverdriveren.

Rengjør papirrullene.

Maskinen mater ikke inn papir fra den manuelle materåpningen.

(For modeller med manuell mateåpning)

Bruk begge hender til å skyve ett ark inn i den manuelle materåpningen til øvre kant på papiret presser mot materullene. Fortsett å trykke papiret mot rullene inntil maskinen griper papiret og drar det lenger inn.

Legg bare ett ark i den manuelle materåpningen.

Sørg for at Manuell er valgt som Papirkilde i skriverdriveren.

Maskinen mater ikke inn konvolutter.

(For modeller med manuell mateåpning) Legg inn én konvolutt av gangen i den manuelle materåpningen. Programmet må være innstilt til å skrive ut den konvoluttstørrelsen du bruker. Dette gjøres vanligvis ved å velge utskriftsformat eller menyen dokumentoppsett i programmet.