Legg til snarveier

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Du kan legge til innstillingene for faks, kopiering, skanning, Web Connect og app som du bruker mest ved å lagre dem som snarveier. Senere kan du trykke på snarveien for å bruke disse innstillingene i stedet for å angi dem på nytt manuelt.
image

Enkelte menyer på snarveier er ikke tilgjengelige, avhengig av modellen.

Disse instruksjonene beskriver hvordan du legger til en snarvei for kopiering. Trinnene for å legge til snarveier for faksing, skanning, Web Connect eller apper er svært like.

1. Trykk på image ([Snarveier]).
  2. Trykk på en knapp hvor du ikke har lagt til en snarvei.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Kopi], og trykk deretter på [Kopi].
  4. Trykk image eller image for å vise de tilgjengelige innstillingene, og trykk deretter på den innstillingen du vil endre.
  5. Trykk på image eller image for å vise de tilgjengelige alternativene for innstillingen, og trykk deretter på ønsket alternativ.
    Gjenta disse to trinnene inntil du har valgt alle innstillingene og alternativene du ønsker, og trykk deretter på [OK].
  6. Trykk på [Lagre som en snarvei] når du er ferdig med å endre innstillinger.
  7. Les og bekreft den viste listen over innstillinger du har valgt, og trykk deretter på [OK].
  8. Angi et navn for snarveien med LCD-skjermen, og trykk deretter på [OK].