Vise mottatte PC-FAX-meldinger (Windows)

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Mottaksstatus

Ikon Angitt status
image

Standbymodus

Ingen uleste meldinger

image

Mottar meldinger

image

Meldinger er mottatt

Uleste meldinger

1. Dobbeltklikk på image-ikonet (PC-Fax Receive (Klar)) på oppgavelinjen på datamaskinen.
    PC-FAX Receive-vinduet vises.
    image
  2. Klikk fakser på listen for å vise dem.
  3. Når du er ferdig, klikker du på image øverst til høyre i vinduet for å lukke det.
    image
    Selv om du lukker vinduet, er PC-FAX-mottak aktiv og image-ikonet (PC-Fax Receive (Klar) ) vises fortsatt på oppgavelinjen på datamaskinen. Hvis du vil du lukke PC-FAX-mottak, klikker du på ikonet på oppgavelinjen og deretter klikker du på Lukk.