Hjem > Feilsøking > Feilmelding ved bruk av en funksjon i Brother Web Connect

Feilmelding ved bruk av en funksjon i Brother Web Connect

Brother-maskinen viser en feilmelding hvis en feil oppstår. De vanligste feilmeldingene vises i tabellen.

Du kan rette de fleste feilene selv. Hvis det ikke hjelper å bruke tabellen nedenfor, kan du finne oppdaterte tips til feilsøking i Brother Solutions Center.

Gå til Brother Solutions Center på support.brother.com.

Tilkoblingsfeil

Feilmeldinger

Årsak

Handling

Tilkoblingsfeil 02

Mislykket nettverkskobling. Kontroller nettverkskoblingen.

Maskinen er ikke koblet til et nettverk.

• Kontroller at nettverkstilkoblingen er god.
  • Hvis du trykket på Nett-knappen for tidlig etter at maskinen ble slått på, kan det hende at nettverkstilkoblingen ikke er opprettet ennå. Vent litt, og prøv på nytt.

Tilkoblingsfeil 03

Kunne ikke koble til server. Sjekk nettverksinnstill.

• Nettverks- eller serverinnstillingene er feil.
  • Det er et problem med nettverket eller serveren.
  • Kontroller at nettverksinnstillingene er riktige, eller vent og prøv på nytt senere.
  • Hvis du trykket på Nett-knappen for tidlig etter at maskinen ble slått på, kan det hende at nettverkstilkoblingen ikke er opprettet ennå. Vent litt, og prøv på nytt.

Tilkoblingsfeil 07

Kunne ikke koble til server. Feil dato/kl.sl.

Innstillingene for dato og klokkeslett er feil.

Still inn dato og klokkeslett riktig. Husk at hvis maskinens strømledning har vært frakoblet, kan innstillingene for dato og klokkeslett ha blitt tilbakestilt til standardinnstillinger.

Pålitelighetskontrollfeil

Feilmeldinger

Årsak

Handling

Pålitelighetskontr.feil 01

Feil PIN-kode. Angi korrekt PIN.

PIN-koden du angav for å få tilgang til kontoen, er feil. PIN-koden er det firesifrede nummeret som ble angitt da kontoen ble registrert på maskinen.

Tast inn riktig PIN-kode.

Pålitelighetskontr.feil 02

Feil eller utløpt ID. Eller denne midlertidige ID-en er allerede i bruk. Angi korrekt ID eller hent ny midlertidig ID. Midlertidig ID er gyldig i 24 timer etter utstedelse.

Den midlertidige ID-en du tastet inn, er feil.

Tast inn riktig midlertidig ID.

Den midlertidige ID-en du tastet inn, er utløpt. En midlertidig ID er gyldig i 24 timer.

Be om tilgang til Brother Web Connect på nytt for å få en ny midlertidig ID, og bruk den nye ID-en til å registrere kontoen på maskinen.

Pålitelighetskontr.feil 03

Visningsnavnet er allerede registrert. Angi et annet visningsnavn.

Navnet du angav som visningsnavn, er allerede registrert for en annen tjenestebruker.

Angi et annet visningsnavn.

Serverfeil

Feilmeldinger

Årsak

Handling

Serverfeil 01

Mislykket autentisering. Gjør følgende: 1. Gå til http://bwc.brother.com for å få ny midlertidig ID. 2. Trykk på OK, og angi ny midlertidig ID i neste skjerm.

Maskinens pålitelighetskontrollinformasjon (nødvendig for å få tilgang til tjenesten) er utløpt eller ugyldig.

Be om tilgang til Brother Web Connect på nytt for å få en ny midlertidig ID, og bruk den nye ID-en til å registrere kontoen på maskinen.

Serverfeil 03

Kunne ikke laste opp. Filen støttes ikke eller data er korrupt. Bekreft data eller fil.

Filen du prøver å laste opp, kan ha ett av følgende problemer:

• Filen overskrider tjenestens grense for antall piksler, filstørrelse osv.
  • Filtypen støttes ikke.
  • Filen er skadet.

Filen kan ikke brukes:

• Kontroller tjenestens grense for størrelse eller format.
  • Lagre filen som en annen filtype.
  • Få tak i en ny, uskadet versjon av filen hvis det er mulig.

Serverfeil 13

Tjenesten er midlertidig utilgjengelig. Prøv igjen senere.

Det er et problem med tjenesten, og den kan ikke brukes nå.

Vent litt, og prøv på nytt. Hvis meldingen vises på nytt, åpner du tjenesten fra en annen datamaskin for å bekrefte at den er utilgjengelig.

Feil med snarvei

Feilmeldinger

Årsak

Handling

Snarveifeil 02

Kontoen er ugyldig. Registrer kontoen og snarveien igjen etter at denne snarveien slettes.

Snarveien kan ikke brukes fordi kontoen ble slettet etter at snarveien ble registrert.

Slett snarveien, og registrer deretter kontoen og snarveien på nytt.