Eksportere et CA-sertifikat

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "http://maskinens IP-adresse/" i nettleserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

http://192.168.1.2

image
    • Hvis du bruker DNS (Domain Name System) eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du skrive inn et annet navn, som "DeltSkriver" i stedet for IP-adressen.

• For eksempel:

http://DeltSkriver

Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruke nodenavnet.

• For eksempel:

http://brnxxxxxxxxxxxx

Du finner NetBIOS-navnet i nettverkskonfigurasjonsrapporten.

• For Mac, gå til Internett-basert styring ved å klikke på maskinens ikon på Status Monitor-skjermen.
  3. Intet passord kreves som standard. Skriv inn et passord hvis dette er innstilt og klikk deretter image.
  4. Klikk på Network (Nettverk)-kategorien.
  5. Klikk på Security (Sikkerhet)-fanen.
  6. Klikk på CA Certificate (CA-sertifikat).
  7. Velg sertifikatet du vil eksportere, og klikk på Export (Eksporter).
  8. Klikk på Submit (Send).
  9. Klikk på Lagre.
  10. Spesifiser hvor på maskinen du vil lagre det eksporterte sertifikatet, og lagre det.