Hjem > Skann > Skanne fra datamaskinen (Windows) > Skann med Windows Faksing og skanning

Skann med Windows Faksing og skanning

Windows Faksing og skanning-programmet er et annet alternativ du kan bruke for skanning.
  • Windows Faksing og skanning bruker WIA-skannerdriveren.
  • Hvis du vil beskjære en del av en side etter at du har forhåndsskannet dokumentet, må du skanne med skannerglassplaten (også kalt planskanner).
  1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Start Windows Faksing og skanning.
  3. Klikk på Fil>Ny>Skann.
  4. Velg skanneren som du vil bruke.
  5. Klikk på Importer eller OK.
    Dialogboksen Ny skanning vises.
    image
  6. Juster innstillingene i dialogboksen Skannerinnstillinger etter behov.

Skanneroppløsningen angis til maksimalt 1200 dpi. Hvis du vil skanne med høyere oppløsning, kan du bruke programvaren Skannerverktøy til Brother Utilities.

Hvis maskinen støtter 2-sidig skanning og du vil skanne begge sider av et dokument, velg Mater (Skann begge sider) som Kilde.

7. Klikk på Skann.
    Maskinen begynner å skanne dokumentet.