Hjem > Faks > PC-FAX > PC-FAX for Windows > Oversikt over PC-FAX (Windows) > Konfigurere PC-Fax-adressebok (Windows) > Importere informasjon til PC-FAX-adresseboken (Windows)

Importere informasjon til PC-FAX-adresseboken (Windows)

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Du kan importere ASCII-tekstfiler (*.csv), vKort (elektroniske visittkort) eller Oppringingsdata for fjerninnstilling til adresseboken din.
  1. Gjør ett av følgende:
    • Windows 7

Klikk på image (Start)>Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

Klikk på rullegardinlisten, og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Adressebok (Send).

• Windows 8 og Windows 10

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Adressebok (Send).

Adressebok-dialogboksen vises.
    image
  2. Klikk på Fil-menyen, og velg deretter Importer.
  3. Velg ett av følgende:
    • Tekst
      Dialogboksen Velg elementer vises. Gå til trinn 4.
    • vCard
      Gå til trinn 7.
    • Oppringingsdata for fjerninnstilling
      Gå til trinn 7.
  4. I Tilgjengelige elementer-feltet, velg dataene som du vil importere, og klikk deretter på Legg til >>-knappen.
    image
    image

Du må velge og legge til felt fra Tilgjengelige elementer-listen i samme rekkefølge de er oppført i importtekstfilen.

5. Hvis du importerer til en ASCII-fil, under Skilletegn-delen velger du Tabulator- eller Komma-alternativet for å skille datafeltene.
  6. Klikk på OK.
  7. Bla gjennom til mappen hvor du vil importere dataene, skriv inn filnavnet og klikk på Åpne.