Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Konfigurer Brother Web Connect > Registrere en konto på Brother-maskinen for Brother Web Connect

Registrere en konto på Brother-maskinen for Brother Web Connect

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Du må oppgi informasjon om Brother Web Connect-kontoen og konfigurere maskinen slik at den kan bruke Brother Web Connect til å få tilgang til tjenesten du vil bruke.
  • Du må søke om Brother Web Connect-tilgang for å registrere en konto på maskinen.

• Før du registrerer en konto, må du kontrollere at riktig dato og klokkeslett er angitt på maskinen.
  1. Trykk på image eller image for å vise alternativet [Nett].
  2. Trykk på [Nett].
    image
    • Hvis det vises informasjon om Internett-tilkoblingen på maskinens LCD-skjerm, leser du informasjonen og trykker på [OK]. Hvis du vil vise denne informasjonen igjen, trykk på [Ja].
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på [OK].
  3. Hvis informasjonen angående lisensavtale vises, gjør valget ditt og følg skjerminstruksjonene.
  4. Trykk på image eller image for å vise tjenesten du vil registrere.
  5. Trykk på navnet på tjenesten.
  6. Hvis informasjon om Brother Web Connect vises, trykker du på [OK].
  7. Trykk på [Registrer/slett konto].
  8. Trykk på [Register konto].
    Maskinen vil be deg angi den midlertidige ID-en du fikk da du ba om tilgang til Brother Web Connect.
  9. Trykk på [OK].
  10. Angi den midlertidige ID-en via LCD-skjermen.
  11. Trykk på [OK].
    image

Det vises en feilmelding på LCD-skjermen hvis informasjonen du oppgav ikke samsvarer med den midlertidige ID-en du fikk da du ba om tilgang, eller hvis den midlertidige ID-en er utløpt. Skriv inn midlertidig ID riktig, eller søk om tilgang på nytt for å få en ny midlertidig ID.

Maskinen vil be deg angi kontonavnet du vil skal vises på LCD-skjermen.
  12. Trykk på [OK].
  13. Angi navnet via LCD-skjermen.
  14. Trykk på [OK].
  15. Gjør ett av følgende:
    • Vil du angi en PIN-kode for kontoen, trykker du på [Ja]. (En PIN-kode forhindrer uautorisert tilgang til kontoen.) Skriv inn et firesifret nummer, og trykk deretter på [OK].
    • Hvis du ikke vil angi en PIN-kode, trykker du på [Nei].
  16. Når angitt kontoinformasjon vises, bekrefter du at den er riktig.
  17. Trykk på [Ja] for å registrere informasjon slik den er.
  18. Trykk på [OK].
  19. Trykk på image.
Registreringen er fullført og maskinen har nå tilgang til tjenesten.