Hjem > Papirhåndtering > Papirinnstillinger > Endre innstilling for Sjekk papirstørrelse

Endre innstilling for Sjekk papirstørrelse

Når du slår på maskinens innstilling for kontroll av størrelse, viser maskinen en melding når du fjerner en papirskuff, der du blir spurt om du har endret papirstørrelse og -type.

Standardinnstillingen er På.

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Hovedoppsett]-alternativet og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Skuffinnstilling]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Kontr. størrelsen]-alternativet og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å velge []- eller [Av]-alternativet og trykk deretter på OK.
  6. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Hovedoppsett]>[Skuffinnstilling]>[Kontr. størrelsen].
  2. Trykk på [] eller [Av].
  3. Trykk på image.