Hjem > Faks > Send en faks > Faksalternativer

Faksalternativer

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

Vil du endre innstillinger for fakssending, trykker du på [Alternativer]-knappen.
Alternativ Beskrivelse
Faksoppløsning

Angi oppløsningen for utgående fakser.

Fakskvaliteten kan ofte forbedres ved å endre faksoppløsningen.

Kontrast

Juster kontrasten.

Hvis dokumentet er svært lyst eller svært mørkt, kan du forbedre fakskvaliteten ved å endre fakskvaliteten.

Glasspl.-skannest.

Juster skanneområdet på skannerglassplaten til dokumentstørrelsen.

Forsink. faks

Still inn tid på dagen for overføring av utsatt sending.

Sendetid

Send en faks med én gang uten å vente på at maskinen henter skannet faks fra minnet.

Forside

Still inn maskinen til å sende en forside du har forhåndsprogrammert automatisk.

Utenlandsmodus

Sett til På hvis du har problemer med å sende faks til utlandet.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

Vil du endre innstillinger for fakssending, trykker du på [Alternativer]-knappen.
Alternativ Beskrivelse
Faksoppløsning

Angi oppløsningen for utgående fakser.

Fakskvaliteten kan ofte forbedres ved å endre faksoppløsningen.

Kontrast

Juster kontrasten.

Hvis dokumentet er svært lyst eller svært mørkt, kan du forbedre fakskvaliteten ved å endre fakskvaliteten.

Tosidig faks

(For automatiske 2-sidige skannemodeller)

Still inn det 2-sidige skanneformatet.

Glasspl.skanning

Juster skanneområdet på skannerglassplaten til dokumentstørrelsen.

Gruppesending

Send samme faksmelding til flere faksnumre samtidig.

Forsink. faks

Still inn tid på dagen for overføring av utsatt sending.

Sendetid

Send en faks med én gang uten å vente på at maskinen henter skannet faks fra minnet.

Oppsett av omslagssiden

Still inn maskinen til å sende en forside du har forhåndsprogrammert automatisk.

Utenlandsmodus

Sett til På hvis du har problemer med å sende faks til utlandet.

Anropslogg

Velg et nummer fra Samtale-logg.

Adressebok

Velg et nummer fra adresseboken.

Angi ny std.

Lagre utskriftsinnstillingene dine som standard.

Fabrikkinnstilling

Gjenopprett innstillingene til fabrikkinnstillingene.

image

Du kan lagre gjeldende innstillinger ved å trykke på [Lagre som en snarvei].