Hjem > ControlCenter > ControlCenter4 (Windows) > Endre driftsmodusen i ControlCenter4 (Windows)

Endre driftsmodusen i ControlCenter4 (Windows)

ControlCenter4 har to driftsmoduser: Hjemmemodus og Avansert modus. Du kan når som helst endre moduser.

Hjemmemodus

Hjemmemodus

Avansert modus

Avansert modus
  • Hjemmemodus

ControlCenter4-hjemmemodus lar deg få tilgang til maskinens hovedfunksjoner på en enkel måte.

• Avansert modus

ControlCenter4 avansert modus gir deg mer kontroll over detaljene til maskinens funksjoner og lar deg brukerdefinere skannehandlinger med én knapp.

Endre driftsmodus:

1. Klikk på image-ikonet (ControlCenter4) i oppgavelinjen og velg deretter Åpne.
  2. Klikk på Konfigurasjon-knappen, og velg deretter Modusvalg.
  3. Modusvalg-dialogboksen vises. Velg enten Hjemmemodus- eller Avansert modus-alternativet.
    image
  4. Klikk på OK.