Hjem > Faks > PC-FAX > PC-FAX for Windows > Oversikt over PC-FAX (Windows) > Konfigurere PC-Fax-adressebok (Windows) > Redigere informasjon om medlemmer eller grupper i PC-FAX-adresseboken (Windows)

Redigere informasjon om medlemmer eller grupper i PC-FAX-adresseboken (Windows)

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Gjør ett av følgende:
    • Windows 7

Klikk på image (Start)>Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

Klikk på rullegardinlisten, og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Adressebok (Send).

• Windows 8 og Windows 10

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Adressebok (Send).

Adressebok-dialogboksen vises.
    image
  2. Velg medlemmet eller gruppen som du vil redigere.
  3. Klikk på image (Egenskaper).
  4. Endre medlems- eller gruppeinformasjonen.
  5. Klikk på OK.