Hjem > Faks > Talehandlinger og faksnumre > Ringe et nummer med hurtigvalg > Endre eller slette hurtigvalgnumre

Endre eller slette hurtigvalgnumre

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW
Du kan endre eller slette hurtigvalgkoder.
  1. Trykk på image (FAX (Faks)).
  2. Trykk tre ganger på image.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Hurtigtast]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Angi hurtigvalgkoden som du vil endre eller slette, og trykk deretter på OK.
  5. Gjør ett av følgende:
    • Endre lagret faks- eller telefonnummer og navn:
      1. Trykk på image.
      2. Rediger nummeret og navnet:

For å redigere det lagrede nummeret eller navnet, trykk på image eller image for å flytte markøren til tegnet som du vil endre, og trykk deretter på Clear (Slett).

Skriv inn korrekt tegn, og trykk deretter på OK.

• Slette lagret faks- eller telefonnummer og navn:
      1. Trykk på image.
      2. Trykk image for å bekrefte.
    • For å avslutte uten å gjøre en endring, trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).
  6. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).