Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Windows) > Endre standardinnstillingene for utskrift (Windows)

Endre standardinnstillingene for utskrift (Windows)

Når du endrer utskriftsinnstillingene i et program, gjelder endringene kun for dokumenter som skrives ut med dette programmet. Vil du endre utskriftsinnstillinger for alle Windows-programmer, må du konfigurere egenskapene for skriverdriveren.
  1. Gjør ett av følgende:
    • For Windows Server 2008

Klikk på image (Start)>Kontrollpanel>Maskinvare og lyd>Skrivere.

• For Windows 7 og Windows Server 2008 R2

Klikk på image (Start)>Enheter og skrivere.

• For Windows 8

Flytt musen til nedre høyre hjørne på skrivebordet. Klikk på Innstillinger og deretter på Kontrollpanel når menylinjen vises. I Maskinvare og lyd-gruppen skal du klikke på Vis enheter og skrivere.

• For Windows 10 og Windows Server 2016

Klikk på image>Windows Systemverktøy>Kontrollpanel. I Maskinvare og lyd-gruppen, klikker du Vis enheter og skrivere.

• For Windows Server 2012

Flytt musen til nedre høyre hjørne på skrivebordet. Klikk på Innstillinger og deretter på Kontrollpanel når menylinjen vises. I Maskinvare-gruppen skal du klikke på Vis enheter og skrivere.

• For Windows Server 2012 R2

Klikk på Kontrollpanel fra Start-skjermen. I Maskinvare-gruppen, klikker du Vis enheter og skrivere.

2. Høyreklikk på Brother XXX-XXXX-ikonet (hvor XXXX er modellnavnet ditt), og velg deretter Skriveregenskaper. Hvis alternativene for skriverdriver vises, velger du skriverdriveren.
  3. Klikk på Generelt-kategorien og velg deretter Utskriftsinnstillinger- eller Innstillinger-knappen.
    Skriverdriver-dialogboksen vises.
    image
    • For å konfigurere skuffinnstillingene, klikk på Enhetsinnstillinger-fanen(Bare tilgjengelig for enkelte modeller).
    • Klikk på Porter-kategorien for å endre skriverporten.
  4. Velg utskriftsinnstillingene du ønsker å bruke som standard for alle dine Windows-programmer.
  5. Klikk på OK.
  6. Lukk dialogboksen med skriveregenskaper.