Brukerdefinerte skanneinnstillinger (Windows)

Velg Brukerdef i Dokumenttype-listen for å endre avanserte skanneinnstillinger.
  • Velg Brukerdef, og klikk deretter Egendefinerte innstillinger-knappen.
    Dialogboksen Egendefinerte innstillinger for skanning vises.
    image

Du kan endre følgende innstillinger:

Oppløsning
    Velg en skanneoppløsning fra rullegardinmenyen Oppløsning. Høyere oppløsninger bruker mer minne og har lengre overføringstid, men gir et skarpere skannet bilde.
    Skannetype
    Velg mellom en rekke fargedybder for skanning.
    • Auto
      Bruk for hvilken som helst type dokument. Denne modusen velger automatisk en passende fargedybde for dokumentet.
    • Svart-hvitt
      Brukes for tekst eller strektegninger.
    • Grå (feilspredning)
      Brukes til fotografier eller grafikk. (Feilspredning er en metode som brukes for å skape simulerte grå bilder uten bruk av ekte grå prikker. Svarte prikker plasseres i et bestemt mønster slik at de ser ut som om de er grå.)
    • Ekte gråskala
      Brukes til fotografier eller grafikk. Denne modusen er mer nøyaktig fordi den bruker opptil 256 gråtoner.
    • 24-biters farge
      Bruk for å lage et bilde med mest nøyaktig fargegjengivelse. Denne modusen bruker opptil 16,8 millioner farger til å skanne bildet, men den krever mest minne og har den lengste overføringstiden.
    Lysstyrke
    Still inn nivået for Lysstyrke ved å dra glidebryteren mot høyre eller venstre for å gjøre bildet lysere eller mørkere. Hvis det skannede bildet er for lyst, velger du et lavere lysstyrkenivå og skanner dokumentet på nytt. Hvis bildet er for mørkt, velger du et høyere nivå for lysstyrke og skanner dokumentet på nytt. Du kan også skrive inn en verdi i feltet for å stille inn Lysstyrke-nivået.
    Kontrast
    Øk eller reduser Kontrast-nivået ved å dra glidebryteren mot høyre eller venstre. En økning fremhever mørke og lyse områder i bildet, mens en reduksjon avdekker flere detaljer i grå områder. Du kan også skrive inn en verdi i feltet for å angi nivået for Kontrast.
    Uavbrutt skanning
    Velg dette alternativet hvis du vil skanne flere sider. Når en side er skannet, velger du om du skal fortsette skanningen eller avslutte.
    Tosidig skanning
    Velg denne avmerkingsboksen for å skanne begge sider av dokumenter. Når du bruker den automatiske 2-sidige skannefunksjonen, må du velge Innbinding på langside- eller Innbinding på kortside-alternativet, må du sørge for at datafilen du oppretter vises riktig avhengig av layouten til originalen.

(MFC-L2750DW)

ID-kortskann
    Velg denne avmerkingsboksen for å skanne begge sider av et identifikasjonskort til én side.
    Avanserte innstillinger
    Konfigurer avanserte innstillinger ved å klikke på Avanserte innstillinger i dialogboksen Skanneinnstillinger.
    • Fjerne gjennomslag/mønster
      • Fjern bakgrunnsfarge
        Fjern grunnfargen i dokumenter for å gjøre skannede data mer leselige.
    • Roter bildet
      Roter det skannede bildet.
    • Hopp over tom side
      Fjern dokumentets tomme sider fra skanneresultatene.
    • Vise skanningsresultater
      Vis totalt antall sider som er lagret og tomme sider som er hoppet over på datamaskinskjermen.
    • ADF Auto Deskew
      Ved skanning av dokumentet fra ADF-en, korrigerer maskinen forskyvning av dokumentet automatisk.