Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Skrive ut med AirPrint > Skrive ut med AirPrint (macOS)

Skrive ut med AirPrint (macOS)

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Fremgangsmåten for utskrift varierer med programvaren. Safari brukes i eksempelet nedenfor. Kontroller at Brother-maskinen står oppført på skriverlisten til Mac-datamaskinen før du skriver ut.

1. Kontroller at Brother-maskinen er slått på.
  2. På Mac-datamaskinen, bruk Safari til å åpne siden du vil skrive ut.
  3. Klikk på Arkiv-menyen, og velg deretter Skriv ut.
  4. Kontroller at Brother-maskinen din er valgt. Hvis en annen maskin (eller ingen skriver) er valgt, kan du klikke på popup-menyen Skriver og velge Brother-maskinen.
  5. Velg de ønskede alternativene, for eksempel antall sider som skal skrives ut, eller 2-sidig utskrift (hvis dette støttes av maskinen).
  6. Klikk på Skriv ut.