Hjem > Nettverk > Flere metoder for konfigurering av Brother-maskinen for et trådløst nettverk > Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med ettrykks-metoden til Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med ettrykks-metoden til Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Hvis det trådløse tilgangspunktet / ruteren støtter WPS (PCB: trykknappkonfigurasjon), kan du bruke WPS via maskinens kontrollpanelmeny til å konfigurere de trådløse nettverksinnstillingene.

image

Rutere eller tilgangspunkter som støtter WPS er merket med dette symbolet:

image

DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/MFC-L2710DW

1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Nettverk]-alternativet og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [WLAN]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [WPS]-alternativet og trykk deretter på OK.
  5. Når [WLAN aktivt ?] vises, aktiver det trådløse nettverket.
    Dette vil starte veiviseren for trådløst oppsett.
  6. Når LCD-skjermen viser [Trykk tst på rtr], trykk på WPS-knappen på det trådløse tilgangspunktet / ruteren. Deretter trykker du på OK på maskinen. Maskinen vil automatisk registrere det trådløse tilgangspunktet/ruteren og prøve å koble til det trådløse nettverket.
Hvis den trådløse enheten er skikkelig tilkoblet, vises [Tilkoblet] på maskinens LCD-skjerm.

Du har fullført konfigurasjonen av det trådløse nettverket. Når du skal installere Full driver- og programvarepakke som trengs for å bruke enheten, setter du inn Brothers installasjonsplate i datamaskinen eller du kan gå til modellens Nedlastinger-side på Brother Solutions Center på support.brother.com.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[WLAN]>[WPS].
  2. Når [Bytte nettverksgrensesnitt til trådløst?] vises, trykk på [Ja].
    Dette vil starte veiviseren for trådløst oppsett. Vil du avbryte, trykker du på [Nei].
  3. Når pekeskjermen viser [Start WPS på trådløst tilgangspunkt/ ruter og trykk på [OK].], trykk på WPS-knappen på det trådløse tilgangspunktet / ruteren. Deretter trykker du på [OK] på maskinen. Maskinen vil automatisk registrere det trådløse tilgangspunktet/ruteren og prøve å koble til det trådløse nettverket.
Hvis den trådløse enheten er skikkelig tilkoblet, vises [Tilkoblet] på maskinens LCD-skjerm.

Du har fullført konfigurasjonen av det trådløse nettverket. Når du skal installere Full driver- og programvarepakke som trengs for å bruke enheten, setter du inn Brothers installasjonsplate i datamaskinen eller du kan gå til modellens Nedlastinger-side på Brother Solutions Center på support.brother.com.