Hjem > Faks > Motta en faks > Fjerninnhenting av faks > Endre faksvideresendingsnummeret

Endre faksvideresendingsnummeret

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Du kan endre faksvideresendingsnummeret ditt fra en annen tonetelefon eller faksmaskin.
  1. Ring faksnummeret ditt.
  2. Når maskinen svarer, taster du inn fjerntilgangskoden (tre sifre etterfulgt av *). Hvis du hører én lang pipetone, har du meldinger.
  3. Når du hører to korte pipetoner, trykk på 9 5 4.
  4. Vent på den lange pipetonen, legg inn det nye nummeret (opptil 20 sifre) ved hjelp av talltastaturet til den eksterne faksmaskinen som du vil at faksmeldingene dine skal videresendes til, angi deretter ##.
    Du vil høre én lang pipetone.
    image
    Du kan ikke bruke * og # som numre. Trykk derimot på # hvis du vil lage en pause.
  5. Når du hører to korte pipetoner, trykk på 9 0 for å stoppe ekstern tilgang når du er ferdig.
  6. Legg på røret når du hører en pipetone fra maskinen.