Hjem > Skann > Skanne fra datamaskinen (Windows) > Skann ved å bruke ControlCenter4 i avansert modus (Windows) > Skanne fotoer og grafikk ved å bruke ControlCenter4 i avansert modus (Windows)

Skanne fotoer og grafikk ved å bruke ControlCenter4 i avansert modus (Windows)

Send skannede bilder eller grafikk direkte til datamaskinen din.
image

Velg Avansert modus som modusinnstillingen for ControlCenter4.

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Klikk på image-ikonet (ControlCenter4) i oppgavelinjen og klikk deretter på Åpne.
  3. Klikk på Skann-kategorien.
    image
  4. Klikk på Bilde-knappen.
    Skanneinnstillinger-dialogboksen vises.
    image
  5. Endre skanneinnstillinger som filformat, filnavn, målmappe, oppløsning eller farge etter behov.
    image
    • Klikk på Endre for å endre filnavnet.
    • Klikk på mappeikonet for å endre Målmappe.
    • For å forhåndsvise og konfigurere det skannede bildet, velg Forhåndskanning-avmerkingsboksen.
  6. Klikk på Skann.
    Maskinen starter skanningen. Bildet åpnes i programmet som du har valgt.