Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Konfigurer Brother Web Connect > Opprette en konto for hver nettjeneste før du bruker Brother Web Connect

Opprette en konto for hver nettjeneste før du bruker Brother Web Connect

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

For å bruke Brother Web Connect til å få tilgang til en tjeneste på Internett, må du ha en konto hos den aktuelle tjenesten. Hvis du ikke allerede har en konto, bruker du en datamaskin for å gå til tjenestens nettsted og opprette en konto. Når du har opprettet en konto, logger du på og bruker kontoen først med en datamaskin før du bruker den med funksjonen Brother Web Connect. Ellers kan det hende du ikke får tilgang til tjenesten med Brother Web Connect.

Hvis du allerede har en konto, trenger du ikke opprette en konto til.

Når du er ferdig med opprette en konto med den nettbaserte tjenesten du vil bruke, søk om Brother Web Connect-tilgang.

image
Du trenger ikke opprette en konto hvis du bruker tjenesten som gjest. Når du er gjest, er det bare visse tjenester du kan bruke. Hvis tjenesten du vil bruke ikke har et alternativ for gjestebruker, må du opprette en konto.