Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Før du bruker AirPrint > Nettverksinnstillinger for å bruke AirPrint

Nettverksinnstillinger for å bruke AirPrint

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Før du kan bruke AirPrint, må den mobile enheten være koblet til det trådløse nettverket som Brother-maskinen er koblet til. AirPrint støtter trådløse tilkoblinger som bruker infrastrukturmodus eller Wi-Fi Direct®.

Se i brukerhåndboken for den mobile enheten for informasjon om hvordan du konfigurerer den for et trådløst nettverk. Trykk på image i Safari for å få en kobling til brukermanualen for den mobile enheten på nettstedet til Apple.

Hvis du vil konfigurere Brother-maskinen for et trådløst nettverk, kan du se I Hurtigstartguide eller lese om beslektede emner i denne brukerveiledningen. Hvis Brother-maskinen støtter et kablet nettverk, kan du bruke en nettverkskabel til å koble til det trådløse tilgangspunktet/ruteren.

Hvis Brother-maskinen støtter Wi-Fi Direct og du vil konfigurere Brother-maskinen for et Wi-Fi Direct-nettverk, kan du lese om beslektede emner i denne elektroniske brukerveiledningen.