Hjem > Tillegg > Brother-numre

Brother-numre

VIKTIG

For teknisk støtte må du ringe Brother kundeservice eller din lokale Brother-forhandler.

Vanlige spørsmål (FAQ)

På Brother Solutions Center finner du all programvare og informasjon du trenger til maskinen. Last ned den siste programvaren og verktøyene samt les vanlige spørsmål og feilsøkingstips for å få vite mer om hvordan du får mest mulig ut av Brother-produktet ditt.

Klikk her for oppdateringer av Brother-drivere.

Kundeservice

Besøk www.brother.com for kontaktinformasjonen til ditt lokale Brother-kontor.

Plasseringer av servicesentre

For servicesentre i Europa, kontakt det lokale Brother-kontoret. Kontaktinformasjon for europeiske kontor finnes på www.brother.com hvor du kan velge landet ditt.

Internett-adresser
Brothers globale nettsted: www.brother.com
For vanlige spørsmål (FAQs), produktstøtte, teknisk støtte og oppdatering av drivere og verktøy:
support.brother.com