Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Mac) > Overvåk maskinens status fra datamaskinen (Mac)

Overvåk maskinens status fra datamaskinen (Mac)

Status Monitor er et konfigurerbart programvareverktøy for å overvåke statusen til én enhet, slik at du kan få umiddelbar varsling om feilmeldinger, for eksempel at det er tomt for papir eller papirstopp, ved forhåndsinnstilte oppdateringsintervaller. Du kan også gå til Internett-basert styring.
  1. Klikk på Systemvalg-menyen, velg Utskrift og skanning eller Skrivere og skannere, og velg deretter maskinen.
  2. Klikk på Valg og forbruksmateriell-knappen.
  3. Klikk på Verktøy-kategorien og klikk deretter på Åpne Skriververktøy-knappen.
    Status Monitor starter.
    image
    Feilsøking
    Klikk på Feilsøking-knappen for å få tilgang til feilsøkingsnettsiden.
    Trenger du rekvisita?
    Klikk Trenger du rekvisita?-knappen hvis du ønsker mer informasjon om Brothers originalrekvisita.
    Oppdatere maskinens status
    For å se den siste maskinstatusen mens Status Monitor-vinduet er åpent, klikker du på image-ikonet. Du kan stille inn intervallet som programvaren oppdaterer maskinstatusinformasjonen etter. Klikk på Brother Status Monitor i menylinjen, og velg deretter Innstillinger.
    Internett-basert styring (kun nettverkstilkobling)
    Få tilgang til Internett-basert styring ved å klikke på maskinens ikon på Status Monitor-skjermen. Du kan bruke en vanlig nettleser til å administrere maskinen ved hjelp av HTTP (Hyper Text Transfer Protocol).