Avbryt en gruppesending som pågår

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Under en gruppesending, kan du avbryte faksen som sendes nå eller hele gruppesendingsjobben.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Faks]-alternativet og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Jobb I Kø]-alternativet og trykk deretter på OK.
    LCD-skjermen vil vise gruppesendingsnummeret etterfulgt av faksnummeret som ringes opp (for eksempel, [#001123456789]) og gruppesendingsnummeret (for eksempel, [Broadcast#001]).
  4. Trykk på image eller image for å vise faksnummeret som ringes opp eller gruppesendingsnummeret, og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på alternativet som vises i tabellen for å avbryte eller avslutte kanselleringen.
    Alternativ
    Beskrivelse
    image

Maskinen kansellerer faksen som for øyeblikket sendes.

image

Maskinen avslutter kanselleringen uten å avbryte.

Hvis du avbrøt faksen som sendes, vil LCD-skjermen spørre deg om du vil avbryte gruppesendingen.
  6. Trykk på alternativet som vises i tabellen for å avbryte gruppesendingen eller avslutte kanselleringen.
    Alternativ
    Beskrivelse
    image

Maskinen avbryter gruppesendingen.

image

Maskinen avslutter kanselleringen uten å avbryte.

7. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Trykk på image.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på [Hel sending] for å avbryte hele gruppesendingen. Trykk på [Ja] for å bekrefte eller trykke på [Nei] for å avslutte uten å kansellere gruppesendingen.
    • For å avbryte gjeldende jobb, trykk på navnet eller nummeret som kanselleres på LCD-skjermen. Trykk på [Ja] for å bekrefte eller trykke på [Nei] for å avslutte uten å kansellere faksen som sendes.
    • For å avslutte uten å kansellere, trykk på image.