Trinnvis veiledning for å lage og installere et sertifikat

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Det er to alternativer når du velger et sikkerhetssertifikat: bruk et selvsignert sertifikat eller bruk et sertifikat fra en sertifikatmyndighet (CA).

Dette er et kort sammendrag av handlingene som kreves, basert på alternativet du velger.

Alternativ 1

Selvsignert sertifikat

1. Lag et selvsignert sertifikat med Internett-basert styring.
  2. Installer det selvsignerte sertifikatet på datamaskinen.

Alternativ 2

Sertifikat fra en CA

1. Lag en forespørsel om sertifikatsignering (CSR) med Internett-basert styring.
  2. Installer sertifikatet som er utstedt av CA på Brother-maskinen med Internett-basert styring.
  3. Installer sertifikatet på datamaskinen.