Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Oversikt over AirPrint

Oversikt over AirPrint

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

AirPrint er en utskriftsløsning for operativsystemene fra Apple hvor du kan skrive ut bilder, e-postmeldinger, nettsider og dokumenter trådløst fra iPad, iPhone, iPod touch og Mac-datamaskiner uten at du må installere en driver.

Med AirPrint kan du også sende fakser direkte fra Mac-datamaskinen uten å skrive dem ut, og du kan skanne dokumenter til Mac-datamaskinen. (MFC-L2710DN/MFC-L2710DW/MFC-L2730DW/MFC-L2750DW)

Du finner mer informasjon på nettstedet til Apple.

Bruk av Works with Apple-merket betyr, at et tilbehør har blitt utviklet for å fungere spesifikt med teknologien identifisert i merket, og er sertifisert av utvikleren fordi det oppfyller ytelsesstandardene til Apple.