Hjem > Kopi > Kopier på begge sider av papiret (2-sidig kopiering)

Kopier på begge sider av papiret (2-sidig kopiering)

Reduser mengde papir du bruker ved å kopiere på begge sider av papiret.
  • Du må velge et oppsett for 2-sidig kopiering fra følgende alternativer før du kan starte 2-sidig kopiering.
  • Oppsettet til det originale dokumentet ditt bestemmer hvilket oppsett for 2-sidig kopiering du bør bruke.
  • For å bruke den automatiske 2-sidige kopieringsfunksjonen, må du mate du dokumentet inn i ADF-en.
  • Når du manuelt tar 2-sidige kopier fra et 2-sidig dokument, bruk skannerglassplaten.
  • Velg papirstørrelsen A4 når du bruker alternativet for 2-sidig kopiering.
Stående
2-sidig til 2-sidig
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved langsiden)
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved kortsiden)
image
Liggende
2-sidig til 2-sidig
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved langsiden)
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved kortsiden)
image

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Gjør ett av følgende:
    • For MFC-modeller

Trykk på image (COPY (Kopi)).

Bruk talltastaturet til å angi hvor mange kopier du ønsker.

• For DCP-modeller

Trykk på image eller image for å angi hvor mange kopier du ønsker.

3. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på 2-sided.

• Trykk på Options (Alternativer) eller Copy/Scan Options (Kopi/Skann Alternativer).

Trykk på image eller image for å velge [Tosidig], og trykk deretter på OK.

4. Trykk på image eller image for å vise [Oppsett Langt] eller [Oppsett Kort] og trykk deretter på OK.
  5. Velg vend på langsiden eller vend på kortsiden, og trykk deretter på OK.
  6. Trykk på image eller image for å vise [2-s. → 2-s.] eller [1-si. → 2-sidig] og trykk deretter på OK.
    MERK

For DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

Du kan ikke bruke ADF hvis du velger [2-s. → 2-s.]. Bruk skannerglassplaten.

7. Trykk på Start.
    Hvis du har lagt dokumentet i ADF-en, skanner maskinen sidene og begynner å skrive ut.
    Hvis du bruker skannerglassplaten, kan du gå til neste trinn.
  8. Gjenta følgende trinn for hver side av layouten:
    • For MFC-modeller

Når maskinen har skannet siden, legger du den neste siden på skannerglasset og trykker på image for å skanne siden.

• For DCP-modeller

Etter at maskinen skanner siden, legger du neste side på skannerglasset og trykker deretter image for å velge [Ja]-alternativet.

9. Trykk på image for å velge [Nei]-alternativet.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image ([Kopi]).
  3. Angi antall eksemplarer.
  4. Trykk på [Alternativer].
  5. Trykk på image eller image for å vise [Tosidig kopi]-alternativet og trykk deretter på [Tosidig kopi].
  6. Trykk på image eller image for å vise layoutalternativene, og trykk deretter på alternativet du ønsker.
    MERK

For MFC-L2730DW

Du kan ikke bruke ADF hvis du velger [2-s -> 2-s]. Bruk skannerglassplaten.

7. Når du er ferdig, trykk på [OK].
  8. Trykk på [Start]. Hvis du har lagt dokumentet på ADF-en, skanner maskinen sidene og begynner å skrive ut.
    Hvis du bruker skannerglassplaten, kan du gå til neste trinn.
  9. Etter at maskinen skanner siden, legger du neste side på skannerglasset og trykker deretter [Ja] for å skanne neste side.
  10. Etter skanning av alle sidene, trykker du på [Nei] for å fullføre.