Lær om mottak av fakser i Fortsett-modus

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Maskinen kan lagre mottatte fakser i minnet hvis du velger Fortsett-modusen når LCD-skjermen viser Erstatt toner.

Når mottatte fakser er skrevet ut i Fortsett-modus vil LCD-skjermen spørre om utskriftskvaliteten til faksen er OK.

Hvis kvalteten ikke er bra nok, velger du Nei. Maskinen vil beholde faksene som er lagret i minnet så du kan skrive dem ut etter at du har skiftet ut tonerkassetten med en ny. Hvis utskriftskvaliteten er bra, velg Ja. LCD-skjermen vil spørre om du ønsker å slette de utskrevne faksene fra minnet.

Hvis du velger å ikke slette dem, blir spurt igjen etter at du skifter ut tonerkassetten med en ny.

image
  • (MFC-L2710DN/MFC-L2710DW)

Maskinen kan lagre opp til 400 fakser i minnet.

• (MFC-L2730DW/MFC-L2750DW)

Maskinen kan lagre opp til 500 fakser i minnet.

• (MFC-L2710DN/MFC-L2710DW)

Hvis du slår av strømbryteren går fakser i minnet tapt.

• Maskinen vil bevare fakser som er lagret i Fortsett-modus selv om du endrer Fortsett-innstillingen til Stopp.
  • Hvis du installerer en ny tonerkassett når LCD-skjermen viser Tomt for toner, vil maskinen spørre om du vil skrive ut lagrede fakser. Velg Skriv ut for å skrive ut lagrede fakser.

Tomt for toner i Fortsett-modus

Når LCD-skjermen viser Tomt for toner, vil maskinen slutte å skrive ut. Hvis minnet er fullt og du vil fortsette å motta fakser, må du installere en ny tonerkassett.