Få tilgang til Internett-basert styring

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

• Vi anbefaler at du bruker HTTPS-sikkerhetsprotokollen når du konfigurerer innstillingene med Internett-basert styring.

• Når du bruker HTTPS til å konfigurere Internett-basert styring, vil nettleseren vise en dialogboks med en advarsel.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "http://maskinens IP-adresse/" i nettleserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

http://192.168.1.2

image
    • Hvis du bruker DNS (Domain Name System) eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du skrive inn et annet navn, som "DeltSkriver" i stedet for IP-adressen.

• For eksempel:

http://DeltSkriver

Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruke nodenavnet.

• For eksempel:

http://brnxxxxxxxxxxxx

Du finner NetBIOS-navnet i nettverkskonfigurasjonsrapporten.

• For Mac, gå til Internett-basert styring ved å klikke på maskinens ikon på Status Monitor-skjermen.
  3. Intet passord kreves som standard. Skriv inn et passord hvis dette er innstilt og klikk deretter image.
Nå kan du endre utskriftsserverens innstillinger.

Hvis du endrer protokollinnstillingene, må du starte maskinen på nytt etter at du har klikket på Submit (Send) for å aktivere konfigurasjonen.