Hjem > Kopi > Lag N i 1-kopier med sideoppsettsfunksjonen

Lag N i 1-kopier med sideoppsettsfunksjonen

N i 1-kopieringsfunksjonen sparer papir ved å kopiere to eller fire sider av dokumentet på én side av kopien.
image

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Gjør ett av følgende:
    • For MFC-modeller

Trykk på image (COPY (Kopi)).

Bruk talltastaturet til å angi hvor mange kopier du ønsker.

• For DCP-modeller

Trykk på image eller image for å angi hvor mange kopier du ønsker.

3. Trykk på Options (Alternativer) eller Copy/Scan Options (Kopi/Skann Alternativer).
  4. Trykk på image eller image for å velge [Sideoppsett], og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å velge [Av(1 i 1)], [2 i 1 (S)], [2 i 1 (L)], [4 i 1 (S)] eller [4 i 1 (L)], og trykk deretter på OK.
  6. Trykk på Start.
    Hvis du har lagt dokumentet i ADF-en, skanner maskinen sidene og begynner å skrive ut.
    Hvis du bruker skannerglassplaten, kan du gå til neste trinn.
  7. Gjenta følgende trinn for hver side av layouten:
    • For MFC-modeller
      1. Når maskinen har skannet siden, trykker du på image for å skanne neste side.
      2. Legge neste side på skannerglassplaten og trykk deretter på OK for å skanne siden.
    • For DCP-modeller

Etter at maskinen skanner siden, legger du neste side på skannerglasset og trykker deretter image for å velge [Ja]-alternativet.

8. Når du har skannet alle sidene, trykker du på image for å velge [Nei]-alternativet.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image ([Kopi]).
  3. Angi antall eksemplarer.
  4. Trykk på [Alternativer].
  5. Trykk på image eller image for å vise [Sideoppsett]-alternativet og trykk deretter på [Sideoppsett].
  6. Trykk på image eller image for å vise alternativene, og trykk deretter på alternativet du ønsker.
    Alternativ
    Beskrivelse

2 i 1(stående)

image

2 i 1(liggende)

image

4i1(stående)

image

4i1(liggende)

image
  7. Når du er ferdig, trykk på [OK].
  8. Trykk på [Start]. Hvis du har lagt dokumentet på ADF-en, skanner maskinen sidene og begynner å skrive ut.
    Hvis du bruker skannerglassplaten, kan du gå til neste trinn.
  9. Etter at maskinen skanner siden, legger du neste side på skannerglasset og trykker deretter [Ja] for å skanne neste side.
  10. Når du er ferdig, trykk på [Nei] for å fullføre.