Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Vilkår for bruk av Brother Web Connect > Konfigurer proxyserverinnstillingene med Internett-basert styring

Konfigurer proxyserverinnstillingene med Internett-basert styring

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Hvis nettverket bruker en proxy-server, må følgende informasjon om proxy-serveren konfigureres med Internett-basert styring:
  • Proxyserveradresse
  • Portnummer
  • Brukernavn
  • Passord
image

Vi anbefaler Microsoft Internet Explorer 11/Edge for Windows og Safari 9/10 for Mac. Sørg for at JavaScript og informasjonskapsler alltid er aktivert i alle nettlesere du bruker.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "http://maskinens IP-adresse/" i nettleserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

http://192.168.1.2

3. Intet passord kreves som standard. Skriv inn et passord hvis dette er innstilt og klikk deretter image.
  4. Klikk på Network (Nettverk)-kategorien.
  5. Klikk Protocol (Protokoll)-menyen i den venstre navigasjonslinjen.
  6. Sørg for at Proxy-avmerkingsboksen er krysset av og klikk deretter på Submit (Send).
  7. I Proxy-feltet, klikker du Advanced Settings (Avanserte innstillinger).
  8. Angi proxyserveropplysningene.
  9. Klikk på Submit (Send).