Hjem > Papirhåndtering > Papirinnstillinger > Endre papirstørrelse og papirtype

Endre papirstørrelse og papirtype

Når du endrer størrelse på og typen papir du legger i magasinet, må du endre innstillingen for papirstørrelse og papirtype på LCD-skjermen samtidig.

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Hovedoppsett]-alternativet og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Skuffinnstilling]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Papirtype]-alternativet og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å vise [Tynt papir]-, [Blankt papir]-, [Tykt papir]- eller [Resirk. papir]-alternativet og trykk deretter på OK.
  6. Trykk på image eller image for å vise [Papirstr.]-alternativet og trykk deretter på OK.
  7. Trykk på image eller image for å vise [A4], [Letter], [Legal], [Executive], [A5], [A5(lang kant)], [A6], [Mexico Legal], [India Legal]eller [Folio]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  8. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Hovedoppsett]>[Skuffinnstilling]>[Papirtype].
  2. Trykk på image eller image for å vise [Tynt]-, [Blankt papir]-, [Tykt]-, [Tykkere]- eller [Resirk. papir]-alternativet og trykk på alternativet du ønsker.
    image
    Papirtypen kan variere avhengig av modellen din.
  3. Trykk på [Papirstr.].
  4. Trykk på image eller image for å vise [A4], [Letter], [A5], [A5(lang kant)], [A6], [Executive], [Legal],[Mexico Legal],[India Legal] eller [Folio]-alternativet, og drytt deretter på alternativet du ønsker.
  5. Trykk på image.