Overfør fakser til datamaskinen

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Kontroller at du har installert programvaren og driverne på datamaskinen, og slå deretter på PC-FAX-mottak på datamaskinen.
    Gjør ett av følgende:
    • (Windows 7)

Fra image (Start)-menyen, velg Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

Klikk på rullegardinlisten, og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Motta.

• (Windows 8 og Windows 10)

Klikk på image (Brother Utilities), deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Motta.

2. Sørg for at du har stilt inn [PC mottak] på maskinen.
    Hvis fakser er i maskinens minne når du konfigurerer PC-FAX-mottak, viser LCD-skjermen [Send Fax til PC?].
  3. Trykk på alternativene i følgende tabell for å overføre faksen til datamaskinen.
    Alternativ
    Beskrivelse
    image

Velg På eller Av for sikkerhetsutskriftsinnstillingen.

Maskinen overfører alle fakser til datamaskinen.

image

Velg På eller Av for sikkerhetsutskriftsinnstillingen.

PC-FAX-innstillingen slås på.

4. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Kontroller at du har installert programvaren og driverne på datamaskinen, og slå deretter på PC-FAX-mottak på datamaskinen.
    Gjør ett av følgende:
    • (Windows 7)

Fra image (Start)-menyen, velg Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

Klikk på rullegardinlisten, og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Motta.

• (Windows 8 og Windows 10)

Klikk på image (Brother Utilities), deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Motta.

2. Sørg for at du har stilt inn [PC mottak] på maskinen.
    Hvis fakser er i maskinens minne når du konfigurerer PC-FAX-mottak, viser LCD-skjermen [Send Fax til PC?].
  3. Gjør ett av følgende:
    • For å velge På eller Av for sikkerhetsutskriftsinnstillingen, trykk på [Ja].
    • For å slå på PC-FAX, trykk på [Nei].
  4. Trykk på image.