Hjem > Sikkerhet > Nettverkssikkerhetsfunksjoner > Secure Function Lock 3.0 > Flere funksjoner for Secure Function Lock 3.0

Flere funksjoner for Secure Function Lock 3.0

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Konfigurer følgende funksjoner på skjermbildet Secure Function Lock:
All Counter Reset (Tilbakestill alle tellere)
Klikk på All Counter Reset (Tilbakestill alle tellere) i kolonnen Page Counters (Sideteller) for å nullstille sidetelleren.
Export to CSV file (Eksporter til CSV-fil)
Klikk på Export to CSV file (Eksporter til CSV-fil) for å eksportere gjeldende sideteller inkludert User List / Restricted Functions (Brukerliste / begrensede funksjoner)-informasjon som en CSV-fil.
Last Counter Record (Siste tellerregistrering)
Klikk på Last Counter Record (Siste tellerregistrering) hvis du vil at maskinen skal beholde sideantallet etter at telleren er nullstilt.
Counter Auto Reset (Nullstill teller automatisk)
Klikk på Counter Auto Reset (Nullstill teller automatisk) hvis du vil konfigurere tidsintervallet for hvor ofte sidetelleren skal nullstilles. Velg et daglig, ukentlig eller månedlig intervall.