Hjem > Nettverk > Avanserte nettverksfunksjoner > Synkronisere tiden med SNTP-serveren via Internett-basert styring > Konfigurere SNTP-protokollen ved hjelp av Internett-basert styring

Konfigurere SNTP-protokollen ved hjelp av Internett-basert styring

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Konfigurer SNTP-protokollen for å synkronisere tiden maskinen brukes for pålitelighetskontroll med tiden som bevares av SNTP-tidsserveren.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "http://maskinens IP-adresse/" i nettleserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

http://192.168.1.2

3. Intet passord kreves som standard. Skriv inn et passord hvis dette er innstilt og klikk deretter image.
  4. Klikk på Network (Nettverk)-kategorien.
  5. Klikk Protocol (Protokoll)-menyen i den venstre navigasjonslinjen.
  6. Merk av for SNTP for å aktivere innstillingene.
  7. Klikk på Submit (Send).
  8. Start Brother-maskinen på nytt for å aktivere konfigurasjonen.
  9. Klikk på Advanced Settings (Avanserte innstillinger) ved siden av SNTP-avmerkingsboksen og følg anvisningene under:
    image
    Alternativ
    Beskrivelse
    Status
    Viser om SNTP-protokollen er aktivert eller deaktivert.
    Synchronization Status (Synkroniseringsstatus)
    Bekreft siste synkroniseringsstatus.
    SNTP Server Method (SNTP-servermetode)
    Velg AUTO (AUTOMATISK) eller STATIC (STATISK).
    • AUTO (AUTOMATISK)

Har du en DHCP-server i nettverket, vil SNTP-serveren hente adressen fra den serveren automatisk.

• STATIC (STATISK)

Skriv inn adressen du vil bruke.

Primary SNTP Server Address (Primær SNTP-serveradresse)

Secondary SNTP Server Address (Sekundær SNTP-serveradresse)

Skriv inn serveradressen (opptil 64 tegn).

Sekundær SNTP-serveradresse brukes som reserve for primær SNTP-serveradresse. Hvis primærserveren ikke er tilgjengelig, kontakter maskinen den sekundære SNTP-serveren.

Primary SNTP Server Port (Primær SNTP-serverport)

Secondary SNTP Server Port (Sekundær SNTP-serverport)

Skriv inn portnummeret (1–65535).

Sekundær SNTP-serverport brukes som reserve for primær SNTP-serverport. Hvis den primære porten ikke er tilgjengelig, kontakter maskinen den sekundære SNTP-porten.

Synchronization Interval (Synkroniseringsintervall)
    Skriv inn antall timer mellom forsøk på serversynkronisering (1–168 timer).
  10. Klikk på Submit (Send).