Hjem > Faks > Talehandlinger og faksnumre > Opprette grupper for gruppesending > Legge til eller slette et medlem i en gruppe for gruppesending

Legge til eller slette et medlem i en gruppe for gruppesending

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Trykk på image (FAX (Faks)).
  2. Trykk tre ganger på image.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Oppr. grupper]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Endre numrene til en gruppe som er lagret i en hurtigvalgposisjon

Trykk på image og angi deretter den tresifrede hurtigvalgposisjonen, og trykk deretter på OK.

• Endre numrene til en gruppe som er lagret i en direktevalgposisjon

Trykk på en direktevalgknapp.

5. Trykk på image for å endre numrene som er lagret i gruppen.
  6. Legge til eller slette direktevalg- eller hurtigvalgnumre
    • Legge til direktevalgnumre

Trykk på image eller image for å plassere markøren rett etter siste nummer.

Deretter trykker du på direktevalgknappen for nummeret du vil legge til.

• Legge til hurtigvalgnumre

Trykk på image eller image for å plassere markøren rett etter siste nummer.

Trykk på image og angi deretter den tresifrede hurtigvalgposisjonen til nummeret du vil legge til.

• For å slette direktevalg- eller hurtigvalgnumre, trykk på image eller image for å plassere markøren under nummeret som du vil slette, og trykk deretter på Clear (Slett).

Trykk OK når du er ferdig med å redigere.
  7. Trykk på OK.
  8. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Trykk på image [(Faks)]>[Adressebok]>[Rediger]>[Endre].
  2. Trykk på image eller image for å vise gruppen du ønsker, og trykk deretter på den.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Legg til/slett], og trykk deretter på det.
  4. Trykk på image eller image for å vise nummeret du ønsker å legge til eller slette.
  5. Gjør følgende for hvert nummer som du vil endre:
    • Trykk i avmerkingsboksen til et nummer for å legge dette til gruppen.
    • Trykk i avmerkingsboksen til et nummer for å slette dette fra gruppen.
  6. Trykk på [OK].
  7. Trykk på [OK].
  8. Trykk på image.