Legg til et medlem i PC-FAX-adresseboken (Windows)

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Legg til nye personer og deres faksopplysninger i PC-FAX-adresseboken hvis du ønsker å sende faks med Brothers PC-FAX-programvare.
  1. Gjør ett av følgende:
    • Windows 7

Klikk på image (Start)>Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

Klikk på rullegardinlisten, og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Adressebok (Send).

• Windows 8 og Windows 10

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Adressebok (Send).

Adressebok-dialogboksen vises.
    image
  2. Klikk på image.
    Dialogboksen Kontaktinnstillinger for adressebok vises.
    image
  3. Skriv inn medlemmets opplysninger i de aktuelle feltene. Bare Navn-feltet er obligatorisk.
  4. Klikk på OK.