Legg til Brother-maskinen til PC-FAX-mottak (Windows)

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  • Hvis du installerte maskinen ved å følge instruksjonene for nettverksbruker, er maskinen allerede konfigurert for nettverket.
  1. Dobbeltklikk på image-ikonet (PC-Fax Receive (Klar)) på oppgavelinjen på datamaskinen.
    PC-FAX Receive-vinduet vises.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Enhet>Legg til.
    image
  4. Velg den passende tilkoblingsmetoden.
    Velg din maskin fra de automatiske søkeresultatene nedenfor.
    Tilkoblede Brother-maskiner vil bli vist. Velg en enhet fra listen. Klikk på OK.
    Spesifiser maskinen etter IP-adresse
    Skriv inn maskinens IP-adresse i IP adresse-feltet, og klikk deretter på OK.
    image
  5. Vil du endre datamaskinnavnet som vil vises på maskinens LCD-skjerm, skriver du inn det nye navnet i Angi ditt PC-skjermnavn (maks. 15 tegn)-feltet.
  6. Klikk på OK.