Hjem > Faks > Send en faks > Send en faks

Send en faks

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Trykk på image (FAX (Faks)).
  2. Gjør ett av følgende:
    • Legg dokumentet med forsiden opp i ADF.

(Ved faksing av flere sider, anbefaler vi at ADF brukes.)

image
    • Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglassplaten.
      image
  3. Angi faksnummeret.
    • Bruke talltastaturet

Angi faksnummeret med talltastaturet.

image
    • Bruke direktevalgknappene

Velg en kontakt som er lagret på en direktevalgknapp.

image
    • Bruke hurtigvalgkodene

Angi faksnummeret ved å trykke to ganger på image, og angi deretter den tresifrede hurtigvalgkoden.

4. Trykk på Start.
    Maskinen skanner og sender dokumenter.
    Hvis du la dokumentet på skannerglassplaten, følger du anvisningene i tabellen:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Ja

For å skanne neste side, trykk på image for å velge Ja-alternativet og legg deretter neste side på skannerglassplaten.

Trykk på OK for å skanne siden.

Nei(Send)

Når at du har skannet den siste siden, trykk på image for å velge Nei(Send)-alternativet (eller trykk på Start igjen).

Maskinen sender dokumentet.

• Vil du stanse faksingen, trykker du på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Gjør ett av følgende:
    • Legg dokumentet med forsiden opp i ADF.

(Ved faksing av flere sider, anbefaler vi at ADF brukes.)

image
    • Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglassplaten.
      image
  2. Trykk på image ([Faks]).
  3. Angi faksnummeret.
    • Bruke talltastaturet

Trykk på tallene for å angi faksnummeret.

image
    • Bruke adresseboken

Trykk på image ([Adressebok]), og utfør et av følgende:

• Trykk på image eller image for å vise nummeret du ønsker, og trykk deretter på det.
      • Trykk på image, skriv navnet og trykk på [OK]. Trykk på navnet du ønsker å ringe.

Når du er ferdig, trykk på [Bruk].

• Bruke anropsloggen

Trykk på image ([Samtale- logg]) og trykk deretter på [Utg. samtale]-alternativet.

Trykk på image eller image for å vise faksnummeret du ønsker, og trykk deretter på det.

Trykk på [Bruk] for å sende en faks.

4. Trykk på [Start faks].
    Maskinen skanner og sender dokumenter.
    Hvis du la dokumentet på skannerglassplaten, følger du anvisningene i tabellen.
    Alternativ
    Beskrivelse
    Ja

For å skanne neste side, trykk på Ja-alternativet, og legg deretter neste side på skannerglassplaten.

Trykk på OK for å skanne siden.

Nei

Etter at du har skannet den siste siden, trykk på Nei-alternativet.

Maskinen sender dokumentet.

Vil du stanse faksingen, trykker du på image.